Servis

Mirësevini në hapësirën dedikuar mirëmbajtjes së makinës tuaj fiat,alfa,lancia por edhete gjitha markat e makinave te tjera, ku në brendësi do të njiheni me shërbimet që i duhen bërë, si dhe mund të gjeni të gjitha informacionet e duhura për një shërbim sa më cilesore të saj. Në dispozicionin tuaj, do të gjeni nje staf punonjësish të kualifikuar sipas standarteve të kualifikuara europiane. Për ne, më e rëndesishme është koha juaj. Ndaj dhe përpiqemi, në mënyrë, që shërbimi ynë te jetë, sa më i shpejtë dhe cilësor.

Kontakt

0697060250
04 2 227 888

E mail

info@fiat.com.al
service@fiat.com.al