Rreth Nesh

ANAS Shpk eshte nje nga emrat e pare ne tregun e shitjes se makinave, servisit, pjeseve te kembimit dhe dhenien e makinave me qira. E krijuar ne vitin 1999 e deri me sot, me eksperiencen nder vite, me punen e palodhur ANAS tashme eshte bere nje marke ne sherbimin e servisit te makinave dhe dhenien e makinave me qira.

ANAS ofron per klientet:

  • shitje automjetesh (kryesisht FIAT)
  • servis per cdo lloj automjeti
  • makina me qira te te gjitha kategorive
  • pjese kembimi.

ANAS AUTO – Shitje makinash te reja dhe te perdora
kontakt
ANAS SEVIS – _________________________________
kontakt
ANAS CAR RENTAL –Makina me qira te te gjitha kategorive. Qira afatshkurtra dhe afatgjata. Sherbim me shofer.
kontakt