Makina ne shitje

Per makinat ne shitje :

Si përfaqësues i markës fiat,alfa,lancia  por edhe makinave te tjera  salloni ynë është në gjendje t’ju ofrojë një përvojë të klasit të parë e menduar për të kënaqur të gjitha kërkesat dhe pritshmëritë tuaja.

Ekipi ynë i specialistëve të dedikuar është gjithmonë i gatshëm t’ju ofrojë maksimumin e cilësisë së shërbimit si në blerjen e një mjeti të ri ashtu edhe te perdorur.

Jeni të mirëpritur!

Nr kontakti :04 2 227888

E mail : info@fiat.com.al