Makina me qera

Anas CAR RENTAL eshte nje nga kompanite e para ne tregun shqiptar ne aktivitetin e makinave me qira. Kompania ka filluar aktivitetit e saj ne vitin 1999 .

Partneret tane nder vite jane: Alamo , AutoEurope, TravelJigsaw  etj.Ne ju ofrojme makina te te gjitha kategorive me nje sherbim cilesor 24/7. Sherbimi yne ofrohet ne te gjithe territorin e Shqiperise por na gjeni lehtesisht ne zyren qendrore ne Tirane dhe nje zyre turistike ne qytetit e Sarandes.

Flota jone perbehet nga nje shumllojshmeri kategorish automjetesh duke filluar nga ato me te voglat, ekonomiket duke vazhduar me kategorite PREMIUM, MINIVAN, CARGO e deri tek autobusat. Jane 120 automjete te flotes tone qe permbushin kerkesat e klienteve tane.

ANAS CAR RENTAL ofron gjithashtu nje tjeter sherbim shume te kerkuar nga kompani te ndryshme ne mbare vendin.
Qira Operacionale
ANAS merr persiper kryerjen e te gjitha procedurave administrative ne lidhje me porositjen e automjetit te ri dhe rregjistrimin perkates.

Pagesa nga Anas e te gjitha detyrimeve shtese:

  • Sigurimi TPL dhe CASCO (mbulohet 90% e demeve dhe 80% ne rast vjedhjeje)
  • Takse qarkullimi, takes rruge, target
  • ANAS paguan dhe mbikqyr te gjitha sherbimet periodike per mirembajtjen e automjetit
  • Zevendesim I gomave cdo 40.000 km
  • Zevendesim I amortizatorve cdo 60 000 km
  • Zevendesim Brenda 2 ditesh I automjetit me nje kategori te ngjashme ne rast demtimi.
  • Sherbime periodike(nderrim vaji, filtra, frena, ferrota, goma, gomina etj)

Qera

Tel. ++355 69 20 93 908
Tel. +355 69 70 94 000