ANAS SH.P.K

ANAS Shpk eshte nje nga emrat e pare ne tregun e shitjes se makinave, servisit, pjeseve te kembimit dhe dhenien e makinave me qira. E krijuar ne vitin 1999 e deri me sot, me eksperiencen nder vite, me punen e palodhur ANAS tashme eshte bere nje marke ne sherbimin e servisit te makinave dhe dhenien e makinave me qira.
ANAS ofron per klientet:

FLOTA JONE